Share

Calitate

Palplast S.A., specializată în fabricarea țevilor și fitingurilor din polietilenă, preocupată în mod activ de îmbunătățirea continuă a performanțelor proceselor și produselor sale, dar și îmbunătățirea performanțelor de mediu, are implementat un sistem de management al calității și mediului, certificat de DNV-Business Assurance.

Calitatea și Protecția Mediului sunt principalul argument concurențial prin care suntem deciși să asigurăm succesul întreprinderii noastre.

Preocuparea activă pentru o dezvoltare durabilă este unul dintre principiile care stau la baza imbunătățirii continue a performanțelor privind protecția mediului, iar managementul deșeurilor constituie un element important în acest proces. Concretizarea în fapte a acestor declarații, o demonstrăm prin implementarea și realizarea obiectivelor programului de prevenire și reducere a deșeurilor.

Materiile prime folosite de Palplast provin de la producători de top având toate certificările necesare.

Dotarea de nivel înalt al laboratorului propriu de probe și testări, asigură verificarea procesului de producție și garantează calitatea produselor.

Informații despre conformitatea și performanțele produselor și proceselor Palplast:

CONTACT
Palplast S.A. Sibiu
Sibiu, Str. Dulgherilor, Nr. 26, Cod postal 550104
TEL: +(40)748201938
e-mail: office@palplast.ro
Află mai multe